BEKTEMUR ARDAHAN'A GELİYOR

BEKTEMUR ARDAHAN

Haziran 2015`te yapılacak Genel seçimlerde

Haziran 2015`te yapılacak Genel seçimlerde AK Parti`den Ardahan Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan İşadamı Hamza Bektemur, önümüzdeki günlerde Ardahan`a gelerek adaylık başvurusu yapıp seçim çalışmalarına başlayacak.
Kamuoyunda aldığı pozitif enerji sayesinde aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıklayan Bektemur: “ Siyasi tecrübelerim doğrultusunda adaylık için şartların uygun olduğu partimin çatısı altında ülkeme ve ilimize katkıda bulunacağıma inandığımdan adaylığımın gerçekleşmesinin ısrarlı sinyallerini de arkama alarak aday adaylığına karar vermiş bulunuyorum. Önümüzdeki günlerde Ardahan ilimize giderek AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı resmi başvurumu yapıp seçim çalışmalarına başlayacağım” dedi.
SİYASET MİLLETE HİZMET FIRSATIDIR
“Milletimizle barışık, milletimizle hizmeti ibadet sayan kültürün yetiştirdiği siyasetçiyiz” diyen Bektemur, “Ak Parti’nin tüm kadroları milletimizle barışıktır. Her şeyden önce ümit varız.Ümidimizi yitirseydik Allah korusun atlattığımız badirelerin karşısında bu kadar dirayetli duramaz tüm hayallerimizi de yok ederdik, ama öyle olmadı, biz ümit var oldukça gelecek daha güzel olacak. Hamdolsun ki geleceğe ve hayata dair korku ve endişelerimiz olmadığı gibi, ilkeli ve verimli çalışma prensiplerimiz var. Aday adaylığı süreci sonunda, eğer adaylık görevi şahsıma tevdi edilir, halkımızda o yüce emaneti bir dönem adımıza onaylarsa, genel uygulamada 2023 hedeflerine ulaşmada bir işadamı olarak gördüğüm aksaklıklara merkezden katkı sağlamak istiyorum.” diye konuştu.
ARDAHAN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK
Ardahan’ın iki tane sınır kapısı üzerinden ihracat yaparak ülke gelişim göstereceğini ve ülke ekonomisine katkı sunacağını belirten Bektemur, “ Sermaye birliğinin oluşumu ve bürokrasi/girişimci kaynaşmasıyla ülkemin üretim çarkının aksamadan döndürülmesine katkı sağlayacağıma inanıyorum. İş adamı olarak gelecek projeksiyonuma her zaman ekip ruhuyla hazırlandım, başarının hep merkezinde oldum, oturduğum koltuktan hiçbir zaman güç almadım aksine o koltuğa güven ve katkı sağladığıma inanıyorum. Ardahan’da mevcut büyük yatırımların tamamlanması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin AK Parti’ye Ardahan’ın da iktidara ihtiyacı vardır” ifadelerine yer verdi.
AK PARTİ SİYASETE ERDEM GETİRMİŞTİR
AK Parti siyaset tecrübesini zirveye taşıdığı şu dönemde siyasete ilkeli, dürüst ve sözünün eri kimlikleri kazandırarak siyasete yeni bir Erdem getirdiğine işaret eden Bektemur, sözlerine şöyle devam etti: “ Bu erdemin devamı için siyasetin vitrinine halkın gözünde özü sözü bir insanlarımızın çıkmasını arzu ediyorum. Birbirimize rekabetin değil beraberliğimizi sağlayarak dünya rekabetinde bir adım önde olmak için siyaset yapmalıyız. Birikimli dürüst ve halkın değer verdiği insanların siyasetten uzak durdukça, bu boşluğu liyakatsizlerin dolduracağını bilerek, liyakat sahibi insanlarımızı siyasete davet ediyorum.”
AK PARTİ`YLE HİZMETE DEVAM
Bektemur, Ekip çalışmasıyla başarıya ulaşacağına değinerek, “Başarılı günlerin gündemini oluşturan ekipten biri olmak için kuruluşunda beri içerisinde yer aldığım Ak Parti’den şimdi de aday adayı olarak başvuruyorum. Parti Teşkilatıma tüm delege ve üyelerine, tüm hemşeri ve dostlarıma ve siz basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyor bu günkü kararımızın vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.